11 april, 2020

Vill önska er alla en riktigt glad påsk trots dessa otroligt oroliga tider. Påsken 2020 kommer vi nog alla att minnas för lång tid framöver.

För vår del jobbar vi på som vanligt med de attefallshus som är beställda. Folk fortsätter att ringa och maila in förfrågningar vilket jag tycker är väldigt roligt. Vi ser dock att avsluten är färre än normalt för årstiden vilket så klart är fullt förståeligt. Kom ihåg att det kommer en tid efter Covid-19 och att investera på sin tomt med ett vackert attefallshus är jag fullständigt övertygad om är en långsiktigt bra affär. Man höjer värdet på sin fastighet samt möjlighet att skapa ett passivt kassaflöde i form av uthyrning om man vill detta.

Jag har uppdaterat hemsidan med de nya attefallshusen på 30 m2 från arkitektfirman Dreams & Coffee. Jag tycker att attefallshusen från Dreams & Coffee är otroligt vackra och unika. Maffiga knutar och vackra lister tycker jag gör att helheten blir väldigt snygg. Vi har levererat många av dessa hus både som byggsats och nyckelfärdigt runt om i landet. Vi gör alltid vårt bästa och har aldrig haft några klagomål eller reklamationer. Vi är även ett företag med kontroll på balansräkningen vilket gör att affären blir helt ekonomiskt trygg för er som kund.

Ha nu en fin Påsk, sköt om er och följ folkhälsomyndigheternas råd.

Kolla in och följ gärna vår instagram och facebook profil @sandbergssag där vi regelbundet lägger ut bilder på genomförda och pågående projekt.
Vi ses!