31 juli, 2020

I ett mycket gott samarbete med Familjen Widahl och arkitektfirman Dreams & Coffee AB byggde vi detta vackra attefallshus som heter Marit 30 m2

Detta attefallshus byggde vi nyckelfärdigt i vårt snickeri för att sedan transporteras i sin helhet till kundens förberedda plintgrund. Fördelarna med att bygga på detta sätt är många. Vi jobbar helt väderoberoende med noll risk för fuktskador. Material, verktyg, ställningar och lyfthjälpmedel finns alltid nära tillhands vilket gör byggnationen effektiv. Prislistor på detta och andra modeller finns på hemsidan och har ni några frågor så hör gärna av er på telefon eller mail. Vi hörs 🙂

Kolla in och följ gärna vår instagram och facebook profil @sandbergssag där vi regelbundet lägger ut bilder på genomförda och pågående projekt.
Vi ses!