Est. 1952

Sandbergs Såg & Hyvleri AB

Sandbergs Såg & Hyvleri AB

Jag heter Stefan Sandberg och är tredje generationen Sandberg som driver sågen här på vår gård i Svensbyn. Sedan 1943 har gården förutom min familj sysselsatt mellan 2-6 anställda både med jordbruk och sågverksrörelse. År 1952 övertog min far Allan gården av sin far Josef samt sågverksrörelsen av sin farbror Oscar. Allan avvecklade efterhand jordbruket för att helt kunna fokusera på sågverket.

Ärlighet i affärerer och en vilja att alltid göra vårt bästa samt arbetsglädje har varit våra ledord genom åren och tjänat oss väl då som nu.

Vårt fokus nu och för framtiden är att tillverka olika typer av nyckelfärdiga produkter samt lättmonterade byggsatser. Vi är ett team hantverkare som älskar att bygga. Vi lägger vår själ i varje byggnads projekt och gör allt för att ni som kund ska bli nöjd. Vi säljer direkt till kund utan mellanhänder och har inga dyra försäljningskostnader. Detta gynnar dig som kund i att vi kan hålla klart konkurrenskraftiga priser i förhållande till den kvalitet man får. Att köpa av oss är helt enkelt ett smartare val.


Kontakta oss

Fill 58Created with Sketch. 0911-24 11 48 Fill 91Created with Sketch. 070-658 27 18 Fill 59Created with Sketch. info@sandbergssag.se