Vi vill önska alla ett riktigt

Gott Nytt 2020

2019 har varit ett mycket bra år för oss där vi fått förtroende av Er, alla fantastiska kunder att leverera allt fler attefallshus och friggebodar av hög kvalitet runt om i Sverige. Stort TACK!

 

2020 kommer att bli ett spännande år.  Förmodligen kommer nya attefallsregler att ge oss tillåtelse att bygga attefallshusen 30 m2 istället för dagens 25 m2. Vi har faktiskt redan under 2019 levererat ett Fritidshus av modellen Marit 30 m2 till Hudiksvall.

Vi ser verkligen fram emot era samtal och mail från er kunder och hoppas innerligt att ni kommer att välja oss som samarbetspartner för ert kommande projekt vare sig det rör sig om ett fritidshus, attefallshus, bastustuga eller förråd. Vet att vi alltid gör vårt bästa för att jobbet ska bli till belåtenhet.

Kolla in och följ gärna vår instagram och facebook profil @sandbergssag där vi regelbundet lägger ut bilder på genomförda och pågående projekt.
Vi ses!