Här har du

Utmärkt läge för ett Attefallshus

Våra Attefallshus är fullisolerade och möjliga som både bostad och gästhus. Ni är välkomna att höra av er till oss för mer information. Se inspirationsexempel här nedanför.

Marit Attefallshus

Upplevs som mycket större än sina 25 kvadratmeter med rymd och öppen planlösning.
Med liggande panel, smårutiga fönster och snickeridetaljer passar detta moderna Attefallshus som komplementhus till ett New England hus. Huset har en taklutning på 6 grader. Då huset har en härlig takhöjd inne finns det plats för ett rymligt sovloft med både plats för dubbelsäng och förvaring.


För mer information, besök vår arkitektpartner Dreams & Coffee här.

Filippa Attefallshus

Ett ljust och bygglovsfritt hus på 25 kvadratmeter med yttermåttet 7,15 x 3,50 meter.
Huset har en totalhöjd på 4 meter enligt reglerna för Attefallshus. Taklutning 35 grader. Med fullutrustat kök och sovloft ovanför det handikappanpassade badrummet.

För mer information, besök vår arkitektpartner Dreams & Coffee här.

Attefallshuset Regina

Egendesignad husmodell framtaget i samarbete med arkitekthuset Monarken som anses vägledande inom alla nyskapande arkitektur, smarta tekniska lösningar och bra byggekonomi.

Kontakta oss för mer information.

Attefallshuset Heidi

Attefallshuset ”Heidi” känns extra rymligt då frontespisen gör att huvudrummet upplevs större. Detta hus har både ett rymligt allrum med fullutrustat kök, hall med plats för garderober. Badrummet är tillgänglighetsanpassat. För mer information besök vår arkitektpartner http://Dreams & Coffee

Kontakta oss

Fill 58Created with Sketch. 0911-24 11 48 Fill 91Created with Sketch. 070-658 27 18 Fill 59Created with Sketch. info@sandbergssag.se